sunglassesHej!

Lördag. Under dagen har det varit varmt ute, solen har lyst och jag har tvättat. Pallrade mig till träningsverket vid 4 tiden och bara för att Sofia jobbade så pratade jag bara med henne.. Haha, typiskt..

Fast imorgon ska jag försöka pallra mig dit igen. Då jobbar inte Sofia, så då kan jag träna. Det är nog bara jag inte som har tränat stenhårt inför sommaren. Har min naturliga kroppsform, orkar inte träna för att våga visa mig på stranden. Jag är som jag är helt enkelt!

Ikväll har jag och mamma åkt och letat efter Sofias examens stuga. Och vi hittade den. Vi har även varit runt och plockat liljekonvaljer. Och såklart sist så fick jag för mig. Gullvivor det vill jag ha!

Så nu är det liljekonvaljer och gullvivor i köket! Fina!

Fast kvällen är inte slut ännu. Men för att vara lite tråkig så ska jag städa i rummet under pauserna men nu ska jag se på kvällen är din! Och imorgon så måste jag göra klart mina läxor. Inte lika frestande!
Skrevs: 2012-05-26 Klockan: 20:10:02
    Kategori: everyday life     Mina kommentarer: 9 st.     


bloggpaus.

Hej.

Min bloggning är på 5 % nu. Har allt att fixa klart inför sommarlovet nu. Jag har en enda normal vecka på mig nu.

För om 2 veckor, är det albanus och allt det där. Även där ska jag packa ner nio år! Herregud.

Så nu håller jag på att rätta, och göra klart i massa böcker. Har även tagit hem för att hinna. Så jag ser inte en chans med inlägg. Så framöver inte bra bloggning.

Fast nu måste jag fixa det sista sen måste jag köra iväg till skolan. Slutar 3, men sen är det äntligen helg!

Skrevs: 2012-05-25 Klockan: 07:33:35
    Kategori: everyday life     Mina kommentarer: 8 st.     


coca cola.Har kommit fram till hur jobbigt det är att sitta och skriva namn och bloggadress på varje bild så har nu slutat med det. Men hoppas ingen snor mina bilder.. :)

Hej!

Dagens planer blev ändrade, mamma missuppfattade att jag inte skulle komma med och äta fast jag ville. Så dom åkte och åt. Och jag fick inget, såklart.

Men det slutade senare med att jag, sofia, cia, mamma och olle åkte ut på sjön. Mamma, olle och jag skulle egentligen bara sitta och dricka kaffe nere vid båten med det slutade på Orrskär. Hihi. Har fotat, så nu får det räcka med videor ett tag.

Men nu ska jag hoppa till kojs. Tillbaka till skolan imorgon. Förresten har jag märkt att jag blir väldigt yr på kvällarna. Usch såhär mådde jag igår kväll med..
Skrevs: 2012-05-23 Klockan: 20:32:18
    Kategori: everyday life     Mina kommentarer: 1 st.     


liberos nya reklamfilm.Hur söt är inte Liberos nya reklam? Här är en smygtitt!

Förlåt att jag bara lägger upp videor.. Men vill inte att inlägget skall bli för tråkigt och har inte någon ispiration att fota.

Har bilder i kameran, men det är inte såna bilder som jag tycker om. Alltså. Jag vill bara ha sommarlov och kan fota hela dagen lång!

Annars så ligger jag hemma med ont i magen, tjoho. Har massivs att göra i skolan nu de här 2 sista veckorna. Även sista veckan så städar vi bara, vårkyrka, albanus, ledig, skolavslutning. Vi har bara 1 vecka på oss nu! Stressande flicka!

Ska försöka pallra mig till skolan imorgon. I hopp att vara bättre. Fast nu måste jag göra mig i ordning. Har varit i duschen och snart ska Olle och jag och äta lunch. Mamma är ute och lunchar med Sofias mamma.

Och olle har inget sällskap så såklart man följer med. Fast somsagt nu måste jag göra mig i ordning. Ha en toppen dag!
Skrevs: 2012-05-23 Klockan: 11:09:32
    Kategori: everyday life     Mina kommentarer: 1 st.     


monday baby.Ännu en låt av Molly. Men hon är så bra!

Hej!

Hemma från skolan, hunnit käka ute och även handlat ben jerrys. Jajemen.

Dagen rullade på. Rugby var hur kul som helst på nabben fast jag trillade i sanden ett antal gånger. Gjorde även dopp boll och kungboll eller vad det hette.

Har endast en lektion kvar nu. Woho! Sen är det gymnastik i lusse som gäller i höst. Eheh. Fast nu måste jag packa. Ska åka med saker till mamma ikväll. Ska vara hos pappa en natt till för imorgon åker han på jobb..

Förresten kan någon förklara varför jag packar en allderls för full kappsäck när jag inte ens behöver det? Packade ner 2 mjukisbyxor, 2 koftor och massa thights även typ 8 tröjor.. Haha. Typiskt mig.

Har inte ens använt det idag.. Hade klänning och kofta, även thights. Eheh.Kofta från norrtälje och klänning från hm. Thighs från lindex som inte syns. Tänker inte skriva var mina sockor och allt är i från som andra gör..Vad ser man på den här bilden?

Skor, jeans, mössa och jacka. Även vantar men. Det enda som fattas vad hon inte har skrivit är väl var hennes hår, kamera och kameraväska kommer ifrån.

Varför skriva det som inte syns?
Skrevs: 2012-05-21 Klockan: 17:34:43
    Kategori: everyday life     Mina kommentarer: 4 st.     


why am i crying?Om man inte visste att det här var Molly så skulle man inte tro att det här var hon som sjöng. För det här låter inte som henne!

Hej!

Just nu håller jag på att förberedda mig för en ny skolvecka. Inte ett enda prov mera i grundskolan men är endå massa timmar..

Fast det är bara en halv månad kvar tills jag går ut. Så man ska inte klaga. Vi har allt färdigt tills skolavslutningen. Resturang bokad och även maten ( mums!! ) Är ordet.

Även vad vi skall göra under dagen. Så allt är färdigt!

Fast nu skall jag inte skriva något mera. Är trött och ska sova nu. Börjar åtta imorgon med samhälla och jag har inte gjort läxan. Bra! Borde messa Maria nu!

Även så hade jag en toppen dag i Stockholm igår. Bättre sällskap kunde man inte få! Nytt hem och även ett plagg skall jag ha imorgon. Nämligen min nya klänning.

Jag ångrar även att jag inte köpte en kofta jag så mycket ville ha! Där snåla jag.. Usch fy skäms! Den var ju så fin! Det var en vikad vit kofta. Hur fin som helst! Och kunde ha passat utmärkt med alla klädesplagg. Nu finns den inte ens att beställa. Oh!!!!
Skrevs: 2012-05-20 Klockan: 20:45:53
    Kategori: everyday life     Mina kommentarer: 1 st.     


love.Jag älskar dig. Du är det finaste jag vet! ♥

Många collage på en dag. Men nu när jag vet hur jag skall göra är det hur kul som helst! Kommer säkert massvis av bilder från Stockholm i ett sånt här collage.
Skrevs: 2012-05-19 Klockan: 20:54:00
    Kategori: everyday life     Mina kommentarer: 9 st.     


collage.Jag är såhär glad eftersom Sara har gjort ett klipp på sin blogg hur man gör collage i gimp. Och hur glad som helst att hon skrev en kommentar till mig att hon har gjort det.

Så äntligen här kan jag stolt presentera mitt fula enkla collage i gimp. Bara slarvigt gjort. Har inte tid och göra det fint. ;)
Skrevs: 2012-05-19 Klockan: 15:15:00
    Kategori: everyday life     Mina kommentarer: 2 st.     


Find someone who can make you smile

Skrevs: 2012-05-19 Klockan: 11:00:00
    Kategori: inspiriation     Mina kommentarer: 4 st.     


bollar.Hej på er!

Har inte blivit uppdatering idag. Men jag har varit på föglö hela dagen och kom hem för en liten stund sedan.

Under dagen har Jahrens bilskola ringt men har inte svarat så dom har ringt hem och dom missuppfattade mig och trodde att jag blev 18 i år. Och så har dom sagt att jag får köra halva tiden med manuell bil med en vuxen eller börja först nästa år och köra ungefär 2 gånger i veckan i 3 månader med dom. Vilket motsvara ungefär 17 gånger.

Får höra med pappa vad han tycker låter bäst! Annars så ska jag börja packa lite nu. Åker nämligen till Stockholm i morgon bitti med Sofia och hon hämtar mig från pappa så ska sova där inatt.

Har fixat ett tidsinställt inlägg som dyker upp imorgon, mer lär komma. Men kommer hem så sent imorgon.. Så vi hörs på Söndag!
Skrevs: 2012-05-18 Klockan: 10:28:26
    Kategori: everyday life     Mina kommentarer: 4 st.     


bokeh.

 

Tjo.

 

Just nu är jag hos mamma. Och livet är toppen. Nejmen.
Ville bara uppdatera er, måste bli bättre på att uppdatera! Och även svara på kommentarer tar evigheter annars.

Annars så håller jag på att lära mig göra coolage i gimp. Tar några timmar men det tar sig. Fast nu tar jag en paus så vi hörs imorgon!
Skrevs: 2012-05-17 Klockan: 18:39:47
    Kategori: everyday life     Mina kommentarer: 6 st.     


jahréns bilskolaSådärja. ÄNTLIGEN.

Har jag anmält mig till Jahréns bilskola. Börjar nämligen övningsköra i Augusti! Jippi!
Så nu väntar jag spänt tills dom mejlar mig. Snart hoppas jag. ;)

Äntligen är jag ett steg på vägen till ett körkort!
Skrevs: 2012-05-17 Klockan: 16:09:20
    Kategori: everyday life     Mina kommentarer: 4 st.     


nystädat och nymöblerat.Hej på er! Ps. Texten som är i den här stilen är viktig även väldigt lång!

Bloggade inte igår, men jag orkade verkligen inte och min blogg är endå så himla tråkig..

Gårdagen var hemskt tråkig. Första timmen när en psykolog från sjukhuset talade om 3 olika handikapp. Sen var det film i nästan 2 timmar och sen pratade vid i klassrummen i en halvtimme om filmen vi hade sett. Kommer inte ihåg vad den hette men det var någon film om något handikapp.

Men en sak som var bra var att när jag var i auditoriet och såg på film så började min telefon vibrera. Men kollade inte vem det var eftersom Camilla som är studiehandledare satt bakom och gnällde om vi hade telefonerna framme.

Så när det var rast så kollade jag vem som hade ringt. Bara ett nummer så ringde upp och så svarade någon. Men jag hörde inte vem. Så jag bara '' hallå, hallå '' Och sen hör jag '' Ja det är från polisen, vem är det jag talar med '' Erica Pettersson.

Ja är det du som har tappat bort ditt körkort? Ja det är jag. Det var en som kom in med ditt körkort för ca 2 veckor sedan. Dom hade hittat det vid adlon.

Ok, då plingade det. För jag hade varit ute och kört och så nere vid hamnen så tog jag ut telefonen och mitt körkort har varit i samma ficka och det hade förmodligen fallti ur och jag satt in telefonen och drog fast och körde vidare.

Och mitt körkort blev kvar på marken. Men i alla fall. Dom frågade om jag hade anmält det försvunnet eller något men jag sa att jag inte hade gjort det. Men efter skolan åkte jag in till polisen och hämtade ut det. Puh.

Så nu har jag det igen och jag kommer aldrig ha ett körkort löst. Varför just körkortet?! Det är nämligen så att när jag ska ha bilkörkort om 1½ år så kommer jag måste lämna in det och få ett bilkörtkort istället. Men det var snällt av personen som lämnade in det!


Förresten igår kväll så möblerade jag om och städade i rummet. Nu är det inget på golvet!! Och dammet borta och golvet torkat. Nu är det givetvis bara garderoberna och hyllor kvar men det orkar jag inte med. ;)

Aja. Det var nog bara det jag ville säga. Nu ska jag gå in i duschen och senare skall jag åka till mamma och städa upp där med. Eftersom ikväll ska pappa på middag och kommer hem inatt någongång och vill inte vara ensam hemma.

Så hörs senare idag! ♥
Skrevs: 2012-05-17 Klockan: 08:56:20
    Kategori: everyday life     Mina kommentarer: 4 st.     


tjenaaa gummibena.Bild från hytten.
'
Tja.. Ska snart hoppa i kojsen men hinner alltid med ett inlägg innan sängdags!

Dagen har rullat på även fast Lina min räddare har varit sjuk. Hade även glosförhör och det gick lika dåligt som alltid..

Annars så åkte jag in till stan efter skolan och var med ronja. Hon skulle fixa körkorts foto och syntest. Och en vän i nöden ställer alltid upp och betalade 10 euro till henne idag när hon inte hade råd. Hihi.

Annar så åkte jag hem och packade vid 19 tiden, heheh. Och åkte och käkade vid halv åtta? :D Sen middag när man är med ronja.

Fast nu är jag trött så ska nog uppsöka sängen efter 4 timmar på stan idag! Börjar tio imorgon eftersom vi har tema dag och slutar 14! På torsdag och fredag är jag ledig, love!

Godnatt!
Skrevs: 2012-05-15 Klockan: 21:33:01
    Kategori: competitions     Mina kommentarer: 1 st.     


i skolan

Hej på er!

Sitter i skolan just nu och har geografi. Håller på med ett arbete som antigen får vara självständigt eller grupparbete. Men eftersom min klass är störd så vill ingen arbete med mig.. Så arbete blev självständigt.

Det var nog det enda jag ville säga. Hörs senare idag!
Skrevs: 2012-05-15 Klockan: 09:25:15
    Kategori: everyday life     Mina kommentarer: 4 st.     


starshipMånga har lyssnat på den här låten, men går inte ut ur min hjärna..

Hej på er!

Dagen har varit ett helvete.. För det första så blåser det en orkan ute.. Och så har jag lagattänder idag.. Ett ord AJ.

Nåja. Samhälla jag hade imorse, gick väldigt bra om jag säger så att jag läste igenom boken 1 gång på rasten haha. Fast inte så svårt när det handlar om rättigheterna man har i samhället.

Jaja, senare idag så får jag se vad jag hittar på. Antigen så försöker jag gå ut och fota om det det inte blåser så mycket. Eller så sover jag. Tror jag städar i rummet eller tvättar och sen film.

Gud så tråkig kväll.. Hoppas ni har en bättre!

Skrevs: 2012-05-14 Klockan: 15:15:46
    Kategori: everyday life     Mina kommentarer: 4 st.     


natti!

Tjena.

Det enda jag ville säga var godnatt. Måste uppsöka sängen nu att jag får sömn inatt. Sov endast 3 timmar inatt och är trött som ett as. Vill bara sova hela dagen haha.

Imorgon börjar jag åtta på köpet med samhällan som inte är gjort. Alla cpsatanshelvetesskadadelärararen kommer får något flipp. Nåja. Går till 15 också..

Tung dag, men om det är fint väder imorgon så skall jag pallra mig ut på en fototur för att få bort min ilska.. Haha.

Godnatt och sov gott så hörs vi mera imorgon. ♥
Skrevs: 2012-05-13 Klockan: 20:41:26
    Kategori: everyday life     Mina kommentarer: 4 st.     


något för alla.

Har kommit fram till en sak. Folk läser inte inläggen man skriver. Om det är bilder slänger ett öga på bilden kollar på rubriken. Typ '' sommarlov '' Då får man kommentaren '' Jaha har ni sommarlov redan? '' Ja det har vi väl om man har skrivit sommarlov. Ni förstår väl principen?

Blir så trött när folk alltid skriver kommentarer som '' ha en bra dag '' , '' vad ska du göra idag? '' Men läs inlägget där så står det. Jag behöver väl inte upprepa allting. Redan idag har jag fått kommentarer. '' Det är ju morsdag den 27. '' Jaha jag bryr mig inte var just ni har er morsdag vilken dag.

Jag bor på Åland för den som har missat den och Åland har varit en ö till Finland många år. Finland har morsdag den 13 maj och eftersom vi är en ö till Finland så firar även vi morsdag här.

Skulle vi tillhöra Sverige som vi gjorde förut så skulle vi också fira den 27. Aja, ni fattar.

Även bara morsdag så får man såna här kommentarer. Även till andra inlägg. Har du inget vettigt att kommentera gör inte det då. För om ni har ögon kan ni läsa inlägget jag har skrivit. Där skriver jag hur jag mår, vad jag ska göra idag.. osv.

Fina bilder såna kommentarer uppskattas mer än andra. Men menar folk det dom skriver? Fin bloggdesign, fina bilder, söt katt osv? Folk skriver för att bara skriva. Inte för att mena.

Jag vill att så många av er skriver nu om ni läser inläggen eller bara kollar rubriken och skriver något med det. Om det är någon konstig rubrik så skriver ni ju bara '' ha en bra dag '' Blir så trött..

Hoppas ni förstår vad jag menar, har försökt det bästa. Men kom ihåg alla kommentarer uppskattas men är ni seriösa det ni skriver? Inte många av er.

Även när man skriver kommentarer på ett ställe typ '' Du tar så himla fina bilder :) '' Så får man tillbaka. '' Ha en bra dag '' Som du just hade hittat hit.

KOM IHÅG.

Läs inlägget, där står det oftast vad jag ska göra, hur jag mår osv. Folk som är senila kan behövas upprepas. OK.

Förlåt för klagoinlägg men det är nog inte bara jag som tycker det här. ♥
Skrevs: 2012-05-13 Klockan: 12:33:53
    Kategori: everyday life     Mina kommentarer: 8 st.     


morsdag!På Åland så firas det morsdag idag. Och med detta skall jag fira med mamma, olle, cilla, linnea, oscar, peter, guy och sofia, även Sofia kommer in fast hon inte kommer käka middag!

Fast nu måste jag göra mig iordning vi ska åka och hämta mormor nu, sen ska vi köra runt lite och sen käka middag på knorring, mums! Kameran hänger med så såklart det kommer bilder senare!
Skrevs: 2012-05-13 Klockan: 10:42:48
    Kategori: everyday life     Mina kommentarer: 3 st.     


hemma!Tjena! Jag är äntligen hemma nu och resan har varit toppen. Alina och jag bråkade då och då, men det är vanligt.

Vi fick hytt på nionde våningen utan fönster, såklart ( !!! ) Det var ett minus, men det gör nog inte så mycket.

Annars så har vi mest haft så kul.. Jobbigt att skriva allt vi har gjort, men vi har badat helt sjävla på tian. Eftersom alla passagerare gick av i stockholm! Wihu.

Alina sjöng för alla fulla, vi har dansat.. Och för att lägga märke till detta så tror jag att alina och jag var dom enda som var nyktra.  Men.

Det är vad jag kan säga, ska lära mig att göra coolage i gimp och hur det går får vi se. När jag kan det ska jag visa birka bilder. Kan nog ta ett tag.


Skrevs: 2012-05-13 Klockan: 08:20:19
    Kategori: everyday life     Mina kommentarer: 5 st.